H.I.Story

Naisnyrkkeily

pitäisi lailla kieltää, sanoo Olli Mäki. Perustelu kuitenkin ontuu, sillä hän väittää, että "naiset ovat teknisesti niin taitamattomia". Näin Eva Wahlströmin mestaruusottelun jälkeen.

Loogisempaa olisi vaatia, että nyrkkeily kaikkineen pitäisi lailla kieltää. En tosin sitä mieltä ole, vaikka siihen olisi hyvät perustelut. Päähän lyöminen nimittäin on vaarallista, tosi vaarallista, ovat iskijät sitten miehiä tai naisia. Ja aina tulee otteluita, joissa toinen on toista ylivoimaisesti parempi, jolloin riski lisääntyy.

Mutta miksi muka naiset olisivat teknisesti taitamattomampia kuin miehet? Saattaa hyvin olla jopa päinvastoin.

Onko Olli Mäki sovinisti?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Teppo Nygren

Harmittaa etten päässyt seuraamaan Eva Wahlströmin ottelua. Minusta nimenomaan naisnyrkkeily on sellaista, missä on liikettä ja tekniikka pelaa. Naisnyrkkeily ei ole mitään turpaanlyöntikisaa, vaan puhdasta teknistä urheilua. Joku Olli Mäki voi ominen mielipiteineen olla mitä vaan. Ketään ei kiinnosta mikään Olli Mäki, vaan suomalainen naisnyrkkeilijä, joka on tehnyt nyrkkeilyn historiaa.
Onnea Mestarille!!!

Jouko Koskinen

Suomalaisissa naisissa jotain erityistä. Kalpamiekkailija -nainen-
maailmanlistalla top 10 joukossa ja parantaa joka kisassa.

Käyttäjän kuoppari kuva
Ari Kuoppa-aho

Itse en Evan matsista ole nähnyt kuin viimeisen erän, mutta ilosen näköistä ja liikkuvaa nyrkkeilyähän se oli. Teknisemmän ja rennomman näköistä, kun vaikkapa raskaansarjan miesten ottelut, joissa pidempi kaveri lyö suoria kaukaa ja jäykän näköisesti. (esim Helenius kuuluu näihin.)